La pandèmia ha incrementat i posat de manifest desigualtats i dificultats que, en el fons, ja existien abans. Una d’aquestes és l’accés universal a les cures psicològiques i al benestar emocional, un aspecte que per a molts, s’assembla més a un privilegi que a una possibilitat real.

Per ajudar a revertir aquesta situació, neix el projecte Enment, una cooperativa sense ànim de lucre que pretén mobilitzar diferents actors per tal de crear les condicions propícies per poder oferir el mateix servei de qualitat que pots trobar a la salut pública o al/la psicòleg/a privat/da, però a un preu assequible per tothom. 

Gràcies a una estratègia de gestió interna pensada per facilitar tant l’accés com la feina dels/les terapeutes, podem generar l’espai idoni per a que persones que fins ara tenien dificultats per accedir a una sessió de psicoteràpia, sí que puguin.

Aquest és un primer article del que serà un blog ple de reflexions, consells, notícies i informació referent a la salut mental i al benestar psicoemocional, us animem a conèixer en profunditat el nostre projecte entrant al nostre web i, si voleu, referenciar-nos preguntes, dubtes i idees. Us encoratgem a formar part del nostre projecte i a créixer plegats, tot fent de la psicologia quelcom normal i accessible com qualsevol altre servei de l’àmbit de la salut.

Us esperem!

Atentament,

L’equip d’Enment SCCL.