Professional

Econòmic

Accessible

Universal

Serveis per a organitzacions

Les organitzacions modernes, com ara les empreses o cooperatives, estan en constant evolució i canvi. Si bé buscar reinventar-se constantment té resultats positius, també pot dur a un major estrès, sensació de saturació, o excessiva pressió en un/a mateix/a i cap els/les altres. Per això, és bo plantejar-nos com podem afrontar les dificultats que com a treballadors/es i organitzacions afrontem. També és important aprendre a comunicar-nos adequadament, a prioritzar i focalitzar esforços i energies per, al final, no oblidar-nos del més important: estar bé. Aquí és on entrem nosaltres.

A Enment, estem compromesos a brindar solucions integrals per al benestar i el creixement de la teva organització. Oferim una cartera de serveis de psicologia, que pot incloure assessorament en la gestió global del benestar dins de l’organització, formacions, i també sessions de teràpia individual per als i les membres que ho considerin apropiat.

queslapsicologalaboral 20211126123048 20231030 185140

Quins serveis oferim?

Benestar pels treballadors i les treballadores

960x0.jpg

Oferim el servei de teràpia individual per als treballadors i treballadores que ho considerin apropiat. Els estudis han demostrat que aquest tipus de teràpia pot generar una sèrie de beneficis tant en els resultats purament laborals  com en el benestar general dels treballadors i treballadores.

La implementació d’aquest servei consisteix en un mètode de copagament de les sessions individuals dels treballadors i treballadores. Així, els treballadors i treballadores paguen les seves sessions individuals a un preu reduït gràcies a la subscripció que paga l’empresa. Mitjançant aquest acord, totes les persones pertanyents a l’empresa podran gaudir de sessions de teràpia individual al preu exclusiu de 25 € per sessió. Aquest és un preu reduït al qual no podrien accedir com a particulars que no pertanyen a l’empresa.

*Si l’organització vol assumir també aquest cost, no hi haurà cap inconvenient.

Psicologia dins la teva organització

psicologia organizacional

A més de les nostres sessions individuals de psicologia, també podem crear programes d’intervenció socio-laboral dissenyats per enfortir i complementar el teu equip de recursos humans. 

Els nostres programes d’intervenció estan dissenyats a mida per abordar una varietat de desafiaments en l’entorn laboral, incloent gestió de l’estrès, millora de la comunicació, resolució de conflictes i desenvolupament d’habilitats de lideratge. 

En col·laborar amb Enment, la teva organització podrà accedir a eines i recursos especialitzats que promouran un ambient de treball més saludable i productiu. Els nostres experts en psicologia i recursos humans treballen conjuntament per implementar estratègies que fomentin el benestar dels treballadors i l’eficàcia de la teva organització.

 

Quins beneficis generem?

Nombrosos estudis indiquen que la implementació de serveis psicològics afecta de manera positiva al lloc de treball i genera beneficis, com ara:

•  Reducció de l’estrès.

•  Millora del benestar emocional.

•  Major autoconeixement i capacitat d’afrontar reptes.

•  Millora en les relacions interpersonals.

•  Augment de la concentració i millora de la presa de decisions.

Per tant, invertir en el desenvolupament personal i emocional dels treballadors i treballadores és invertir en l’empresa: millorant la seva capacitat de gestió, ajudant a mantenir una cultura saludable i fomentant la participació activa dels seus membres.

img3

Si estàs interessat o interessada en oferir algun dels nostres serveis a la teva organització, no dubtis a contactar-nos. Estem disposats a treballar plegats per a crear el pla que s’ajusti millor a les teves necessitats.

Per a posar-nos en contacte, oferim diverses opcions:

– Via correu electrònic: info@enment.cat

– Trucada o WhatsApp, al número 613 056 841.

– Si ho prefereixes, pots omplir el formulari de contacte que posem a la teva disposició a continuació.

Formulari de contacte

Col·laborem amb:

logo vector diputacion barcelona horizontal 3115692701 e1699906905731
Logo 03 H largo alta res scaled 1
logo color e1699906993850
FCTC 300x89 1
images
Autoocupacio logo 2