Universal

Econòmic

Accessible

Professional

Els nostres preus

8983163

Mètode de pagament

Pagament per transferència:

Concepte: Nom i cognoms + Associació (si és el cas) + data de la sessió a abonar

Número de compte: ES12 0081 5339 8400 0150 0854

8983163

Mètode de pagament

Pagament per transferència:

Concepte: Nom i cognoms + Associació (si és el cas) + data de la sessió a abonar

Número de compte: ES12 0081 5339 8400 0150 0854

*Totes aquelles sessions que es cancel·lin 24 hores abans de la data establerta per a aquesta sessió no s’han d’ abonar
sempre que s’avisi al/la psicòleg/a corresponent abans del termini establert. Si una sessió es cancel·la després del

termini de 24h o si el/la pacient no es presentés a la sessió, aquesta haurà de ser abonada.

Serveis psicològics

Recupera el control de la teva vida

Tot i que sovint es relaciona la psicologia amb haver passat algun esdeveniment traumàtic o tenir problemes greus, no és necessari haver patit alguna cosa així per a iniciar una teràpia. Sovint la motivació per acudir a una psicoteràpia rau en la intenció de millorar la pròpia vida, superar situacions puntuals complicades, o deixar de tenir mals pensaments.  També serveix per aprendre formes d'afrontar situacions estressants, per conviure amb circumstàncies difícils, o simplement iniciar un procés de creixement personal per conèixer-se millor i aconseguir ser la millor versió de nosaltres mateixos/es.

Des d'aquesta perspectiva, la psicoteràpia també pot ser un espai de reflexió, consciència i autodescobriment que ens ajudi a identificar i entendre pensament, comportaments, emocions i vincles per a millorar la qualitat de vida.

Individual 1
Individual 1

Sessions individuals: teràpia, benestar emocional i acompanyament

Recupera la teva millor versió

Ansietat, mal estat d'ànim, desgana davant la vida, insomni, fòbies, obsessions, ruptures sentimentals, pèrdua de feina, consum de tabac o alcohol, addicció al joc, problemes sexuals... existeix un gran ventall de problemàtiques quotidianes que ens afecten el dia a dia i ens impedeixen gaudir de la vida. En qualsevol d'aquestes circumstàncies, l'ajuda d'un professional de la psicologia és un element clau per superar les dificultats.

Terapia de pareja

Terapia de parella i/o familiar

Fes de casa teva una zona de confort

Totes les famílies es troben amb moments de felicitat però també de dificultat. Gestionar els canvis vitals dels seus membres, adaptar-se a la seva personalitat, resoldre problemes de forma eficaç i tenir una comunicació assertiva no sempre és fàcil.
En l'àmbit de la parella, una bona comunicació és bàsica per fer sentir les necessitats pròpies i entendre les de la persona amb la que mantenim una relació. En aquest sentit, la falta de comunicació, o un estil de comunicar-nos entre nosaltres poc fluid i ineficaç pot causar frustració i problemes de convivència.
En aquest tipus de teràpia treballem per tal de que et puguis adonar del que et passa amb la teva parella o amb la teva família i li ho puguis comunicar.

Terapia de pareja
dibujado mano ilustracion terapia habla 52683 77912
dibujado mano ilustracion terapia habla 52683 77912

Orientació laboral i psicologia del treball

Que anar a la feina no se't faci una muntanya

La psicologia relacionada amb el món laboral es centra en treballar el desgast professional i en els estats d'esgotament mental, emocional i físic que es presenta com a resultat d'exigències aclaparadores, estrès crònic o insatisfacció laboral. També pot ser útil a l'hora d'afrontar un tomb professional o qualsevol altra circumstància que generi un malestar en l'entorn laboral.

miembro conferencia prensa ecologica hablando escenario audiencia presentando graficos tierra 74855 14011

Formacions a grups i entitats

Guanya autonomia

També fem sessions formatives per a empreses, entitats, organitzacions i associacions per tal de donar eines a les persones que en formin part per al seu dia a dia.

Treballar la psicologia de grup i adquirir tècniques de coneixement personal són aspectes que no només afavoreixen el dia a dia a la feina, sinó que també repercuteixen en el benestar personal i/o familiar.

miembro conferencia prensa ecologica hablando escenario audiencia presentando graficos tierra 74855 14011
Esta web utiliza cookies propias y de terceros para su correcto funcionamiento y para fines analíticos. Al hacer clic en el botón Aceptar, acepta el uso de estas tecnologías y el procesamiento de tus datos para estos propósitos. Configurar y más información
Privacidad