Accessible

Econòmic

Universal

Professional

Els nostres preus

Mètode de pagament

Pagament mitjançant targeta de crèdit/dèbit:

El pagament de la primera sessió s’ha d’abonar per avançat clicant aquí. A partir d’aquesta primera sessió, els pagaments es realitzaran de manera automàtica a final de cada mes.

Serveis psicològics

Recupera el control de la teva vida

Sovint es relaciona la psicologia amb haver passat algun esdeveniment traumàtic o amb tenir problemes greus. No obstant això, no cal haver patit una cosa així per començar teràpia. La motivació per acudir a sessions de psicoteràpia pot començar senzillament de la intenció de millorar el dia a dia, superar situacions puntuals complicades, deixar de tenir mals pensaments o gestionar millor les emocions. També serveix per aprendre formes d’afrontar situacions estressants, per conviure amb circumstàncies difícils, o simplement iniciar un procés de creixement personal per conèixer-se millor i aconseguir ser la millor versió de nosaltres mateixos/es.

Des d’aquesta perspectiva, la psicoteràpia també pot ser un espai de reflexió, consciència i autodescobriment que ens ajudi a identificar i comprendre pensaments, comportaments, emocions i vincles per millorar la nostra qualitat de vida.

Individual 1

Sessions individuals: teràpia, benestar emocional i acompanyament

Recupera la teva millor versió

Ansietat, mal estat d’ànim, desgana davant la vida, insomni, fòbies, obsessions, ruptures sentimentals, problemes a la feina, consum de tabac o alcohol, addiccions, problemes sexuals… hi ha un gran ventall de problemàtiques quotidianes que ens afecten al dia a dia i ens impedeixen gaudir plenament de la vida. En qualsevol d’aquestes circumstàncies, l’ajuda d’un/a professional de la psicologia és un element clau per superar les dificultats.

Terapia de pareja

Teràpia de parella i/o familiar

Fes de casa teva la teva zona de confort

Totes les famílies es troben amb moments de felicitat, però també de dificultat. Gestionar els canvis vitals dels seus membres, adaptar-se a la seva personalitat, resoldre problemes de forma eficaç i tenir una comunicació assertiva no sempre és fàcil.

En l’àmbit de la parella, una bona comunicació és bàsica per fer sentir les necessitats pròpies i entendre les de la persona amb la qual mantenim una relació. En aquest sentit, la falta de comunicació, o un estil de comunicar-nos entre nosaltres poc fluid i ineficaç pot causar frustració i problemes de convivència. En aquest tipus de teràpia treballem perquè puguis adonar-te del que et succeeix amb la teva parella o amb la teva família i li/els ho puguis comunicar.

Terapia de pareja
dibujado mano ilustracion terapia habla 52683 77912

Orientació laboral i psicologia del treball

Que anar a la feina no se’t faci una muntanya

La psicologia relacionada amb el món laboral se centra en treballar el desgast professional i els estats d’ esgotament mental, emocional i físic que es presenten com a resultat d’exigències aclaparadores, estrès crònic o insatisfacció laboral. També pot ser útil a l’hora d’afrontar un boicot professional o qualsevol altra circumstància que generi un malestar en l’entorn laboral.

miembro conferencia prensa ecologica hablando escenario audiencia presentando graficos tierra 74855 14011

Formacions a grups i entitats

Guanya autonomia

També fem sessions formatives per a empreses, entitats, organitzacions i associacions per donar eines a les persones que en formin part. Treballar la psicologia de grup i adquirir tècniques de coneixement personal són aspectes que no només afavoreixen el dia a dia en el treball, sinó que també repercuteixen en el benestar personal i/o familiar.

miembro conferencia prensa ecologica hablando escenario audiencia presentando graficos tierra 74855 14011