Vols treballar amb nosaltres?
Apunta’t!

terapia psicologica online peru

Què has de saber del nostre projecte?

Primer de tot, que a Enment estarem encantats de que formis part de la nostra cooperativa, quants més siguem, més quelluny arribarem!.
Segon, que som una cooperativa que neix de la solidaritat i del treball en xarxa per a aconseguir que les persones tinguin la màxima qualitat de vida possible.

Treballem intensament perquè la psicologia no sigui una cosa de pocs i perquè els seus professionals siguin remunerats de la manera que mereixen.
Aquesta forma d’entendre la societat i nostra tasca com a psicòlegs i psicòlogues ens presenta diferents reptes que superem dia a dia amb l’ajuda d’incansables professionals com, esperem, tu.

terapia psicologica online peru
terapia online
terapia online

Des de quins enfocs treballem?

En el nostre projecte totes les formes de treballar són benvingudes i no renunciem a cap coneixement ni camp professional. Busquem el benestar dels nostres usuaris i l’experiència plena de les sessions i seguiments terapèutics.

En general, la població a la que ens dirigim no té greus problemes de salut mental, sinó que són persones que passen per un moment transitori complicat en les seves vides i que necessiten acompanyament en aquestes circumstàncies. Ajudar en el control de les emocions, a superar un dol, a motivar-se de nou per la feina o a l’escola, aprendre a gestionar situacions estressants o angoixants a la família o a l’entorn laboral, reaprendre a conviure amb una malaltia o amb un familiar malalt, treballar habilitats socials, deixar de sentir-se sol o l’establiment d’hàbits saludables solen ser les situacions més comunes.

Si creus que la teva forma de treballar encaixa amb aquests objectius i problemàtiques, tindràs espai per treballar amb nosaltres.

descarga

Quins requisits són necessaris per formar part de l’equip de Enment?

 

Abans de donar-te d’alta, assegura’t que compleixes un d’aquests tres punts:

  • Estar en possessió d’un títol de Llicenciatura/Grau en psicologia per la Universitat i haver cursat el màster general sanitari o, en el seu defecte, estar habilitat per exercir de psicòleg sanitari. Estar col·legiat.

  • Estar en possessió del títol oficial de psicòleg i acreditat com a psicoterapeuta per la Federació Espanyola d’Associacions de Psicoterapeutes (FEAP). Estar col·legiat.

  • Llicenciatura o Grau en medicina i estar especialitzat en salut mental. Estar col·legiat.

descarga

Si vols conèixer més detalls sobre els avantatges, oportunitats i consultar les FAQS sobre el nostre projecte, clica aquí

Si vols conèixer més detalls sobre els avantatges, oportunitats i consultar les FAQS sobre el nostre projecte, clica aquí