Serveis psicològics

Recupera el control de la teva vida

Tot i que sovint es relaciona la psicologia amb haver passat algun esdeveniment traumàtic o tenir problemes greus, no és necessari haver patit alguna cosa així per a iniciar una teràpia. Sovint la motivació per acudir a una psicoteràpia rau en la intenció de millorar la pròpia vida, superar situacions puntuals complicades, o deixar de tenir mals pensaments.  També serveix per aprendre formes d’afrontar situacions estressants, per conviure amb circumstàncies difícils, o simplement iniciar un procés de creixement personal per conèixer-se millor i aconseguir ser la millor versió de nosaltres mateixos/es.

Des d’aquesta perspectiva, la psicoteràpia també pot ser un espai de reflexió, consciència i autodescobriment que ens ajudi a identificar i entendre pensament, comportaments, emocions i vincles per a millorar la qualitat de vida.

Individual 1
Individual 1

Terapia individual

Recupera la teva millor versió

Ansietat, mal estat d’ànim, desgana davant la vida, insomni, fòbies, obsessions, ruptures sentimentals, pèrdua de feina, consum de tabac o alcohol, addicció al joc, problemes sexuals… existeix un gran ventall de problemàtiques quotidianes que ens afecten el dia a dia i ens impedeixen gaudir de la vida. En qualsevol d’aquestes circumstàncies, l’ajuda d’un professional de la psicologia és un element clau per superar les dificultats.

Terapia de pareja

Terapia de parella i/o familiar

Fes de casa teva una zona de confort

Totes les famílies es troben amb moments de felicitat però també de dificultat. Gestionar els canvis vitals dels seus membres, adaptar-se a la seva personalitat, resoldre problemes de forma eficaç i tenir una comunicació assertiva no sempre és fàcil.
En l’àmbit de la parella, una bona comunicació és bàsica per fer sentir les necessitats pròpies i entendre les de la persona amb la que mantenim una relació. En aquest sentit, la falta de comunicació, o un estil de comunicar-nos entre nosaltres poc fluid i ineficaç pot causar frustració i problemes de convivència.
En aquest tipus de teràpia treballem per tal de que et puguis adonar del que et passa amb la teva parella o amb la teva família i li ho puguis comunicar.

Terapia de pareja
Job orientation
Job orientation

Orientació laboral i psicologia del treball

Que anar a la feina no se’t faci una muntanya

La psicologia relacionada amb el món laboral es centra en treballar el desgast professional i en els estats d’esgotament mental, emocional i físic que es presenta com a resultat d’exigències aclaparadores, estrès crònic o insatisfacció laboral. També pot ser útil a l’hora d’afrontar un tomb professional o qualsevol altra circumstància que generi un malestar en l’entorn laboral.

bienestar

Benestar emocional i acompanyament en la malaltia

Conviu amb tu mateix i amb la gent que t’envolta

Tenir alguna malaltia greu o crònica no depèn d’un mateix. Sovint, aquestes circumstàncies indesitjables provoquen una sensació de frustració o vulnerabilitat en la persona que les pateix que, si no es treballa bé, es pot projectar en els altres dificultant la convivència amb un mateix i amb els que ens envolten.
Tenim terapeutes especialitzats en l’acompanyament de persones en aquestes circumstàncies, que us donaran pautes i eines per conviure de la forma més plena possible i amb harmonia amb un mateix i les persones que ens importen.

bienestar
miembro conferencia prensa ecologica hablando escenario audiencia presentando graficos tierra 74855 14011
miembro conferencia prensa ecologica hablando escenario audiencia presentando graficos tierra 74855 14011

Formacions a grups i entitats

Guanya autonomia

També fem sessions formatives per a empreses, entitats, organitzacions i associacions per tal de donar eines a les persones que en formin part per al seu dia a dia.

Treballar la psicologia de grup i adquirir tècniques de coneixement personal són aspectes que no només afavoreixen el dia a dia a la feina, sinó que també repercuteixen en el benestar personal i/o familiar.