Et donem la benvinguda a la nostra Cooperativa!

Enment és una cooperativa de serveis creada per professionals i terapeutes del món de la salut. Som una cooperativa enfocada principalment al tercer sector, i actuem en l’àmbit sanitari oferint serveis integrals per a associacions, organitzacions i col·lectius com ara agrupacions de malalts i familiars, entitats de dones, universitats, grups de suport a persones migrades o víctimes d’algun tipus de violència…. Aportem solucions per a fer de l’assistència sociopsicològica i de les cures quelcom accessible i universal. 

Et convidem a formar part del nostre equip, en el que podràs treballar amb professionals de les ciències de la salut com ara psicòlegs/es, pedagogs/es, educadors/es socials, nutricionistes o fisioterapeutes.

En el marc cooperatiu, l’organització sencera es deu a cadascuna de les entitats que en són sòcies. El consell rector està format per representants de les associacions amb qui treballem, i la presa de decisions es realitza a les assemblees anuals on cada soci té dret a vot.

La tasca de la nostra cooperativa es basa en recollir i atendre les necessitats específiques de cada membre de la nostra xarxa. Treballem per assistir i solucionar les problemàtiques relacionades amb l’accés al suport psicològic i psicosocial de les organitzacions que formem part de la Xarxa d’Entitats de la cooperativa Enment.

Tindràs accés a una gran oferta laboral

– Ofertes laborals per tot Catalunya

– Més de 2000 sessions terapèutiques l’any

– Convenis amb més de 30 empreses, organitzacions i entitats

Formació i assesorament

– Oferim cursos i formacions de forma regular

– Assessorament sobre com afrontar sessions telemàtiques i les seves especificitats

– Treballem colze a colze amb el COPC i els seus serveis

Treballa amb valor afegit

– T’oferim la possibilitat de treballar amb col·lectius fins ara desatesos, sent això una font i riquesa laboral i personal

– Treballem en xarxa amb entitats de tota Catalunya i també amb institucions

Com funcionem?

Enment consta d’una àmplia xarxa d’entitats i organitzacions que sol·liciten el nostre servei. Quan surt una oferta, i en funció del servei que sigui requerit, fem d’enllaç amb el professional més adient per a la tasca. 

Tant si es necessita un suport o activitat puntual, com si es requereix d’algú que mantingui una relació constant amb l’entitat o organització, a Enment trobarem el professional adequat a les teves necessitats.

A més, tot i que Enment va néixer com una plataforma online, també existeix la possibilitat de fer sessions terapèutiques, d’orientació o de formació de forma presencial.