Et donem la benvinguda a la nostra xarxa d'entitats!

Enment és una cooperativa de serveis psicosocials formada pels mateixos terapeutes que oferim els serveis. Encara que treballem amb qualsevol persona que contacti amb nosaltres, som una cooperativa enfocada especialment al tercer sector.

Actuem a l'àmbit sanitari oferint serveis integrals per a associacions i organitzacions aportant solucions per fer de l'assistència socio-psicològica i de les cures quelcom accessible i universal.

Al nostre equip podràs trobar professionals de les ciències de la salut com psicòlegs, pedagogs, educadors socials, nutricionistes o fisioterapeutes.

P Contenido 1453583811336 1099934327828 860 1000 U edfa24977efb55e42a577638e2b8c
las funciones 1

Com funcionem?

Enment consta d´una àmplia borsa de professionals de diverses especialitats. En funció del servei que sigui requerit, farem denllaç amb el professional més adequat per a la tasca.

Tant si necessites un suport o activitat puntual, com si requereixes algú que mantingui una relació constant amb l'entitat o organització, a Enment trobarem el professional adequat a les teves necessitats.

A més, encara que Enment va néixer com una plataforma en línia, també hi ha la possibilitat de realitzar sessions terapèutiques, d'orientació o de formació de forma presencial.

Assistència psicològica

Oferim sessions de psicologia als membres de l'entitat i als familiars.

Treballem amb un equip interdisciplinar de professionals de la psicologia de diverses branques.

 

Vols saber-ne més?

Formació

Dotem d'eines usuaris, famílies, o professionals de l'entitat sobre aspectes com conviure amb una malaltia, com afrontar situacions d'estrès emocional, d'ansietat laboral...

 

Vols saber-ne més?

Assistència psicosocial

Entre el nostre equip de professionals podreu trobar psicòlegs, però també amb educadors socials, pedagogs, logopedes, nutricionistes, fisioterapeutes i personal d'infermeria.

 

Vols saber-ne més?

Contacte constant

Tenim constantment les línies de comunicació obertes perquè ens facin arribar els dubtes i les necessitats de forma ràpida, per poder adaptar-nos amb eficàcia a les seves realitats.

 

Vols saber-ne més?